Ciorba dobrogeana de pasare a' la grec

de sasha in Ciorbe, 23 Mai 2013 | 9942 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de pasare (eu am folosit de curte)
  • 2 cepe
  • 2 morcovi mari
  • 2 radacini telina
  • 2 radacini pastarnac
  • 30 ml ulei
  • 50g orez
  • 5 linguri cu smantana grasa
  • 2 oua
  • 1 legatura patrunjel
  • Delikat Bors Magic 
  • Smantana 4 lg
  • 2 linguri concentrat de legume
  • sare
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba dobrogeana de pasare a' la grec:

Curatam si spalam carnea si o ferbem in apa rece , se spumeaza. Legumele le curatam si le tocam in cuburi mici, pe care le calim in ulei vreo 2 minute, apoi il turnam in carnea care fierbe si a fost luata spuma, cu 2 linguri de concentrat de legume, sare dupa gust si orezul.

Cand legumele s-au fert se bat ouale cu smantana , cu putina ciorba si turnam in ciorba  ,continuam fierberea inca 2 /3 minute , apoi adaugam borsul amestecand continuu si mai lasam inca 1 minut sa fiarba. Tocam patrunjelul fin amestecat cu putin ulei ca sa pluteasca in ciorba. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba dobrogeana de pasare a' la grec" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui cu orez si legume